utorak, 16. kolovoza 2011.

A sto kazete na nesto jestivo?

Ispričavam vam se dragi blogeri zbog mog dužeg izbivanja. No sada sam napokon tu - puna inspiracije, spremna raditi punom parom i pisati nove postove
Što kažete na malu promjenu, tj na jedan recept?
Nisam neka vrsna kuharica, i nema mi ničeg dražeg nego od nekog brzog, jednostavnog i finog recepta, a ovaj koji slijedi je upravo to.
Potrebno:


Jednostavnije od ovoga ne može. Cijelo lisnato tijesto iskidamo na sitne komadiće (pravi posao za male vrijedne ručice ) i u to dodamo sve - sir, jaje, 2 vrhnja, pola litre mlijeka i sol. Ostavimo da odstoji pola sata (a može i malo duže) da bi lisnato tijesto upilo tekućinu i nabubrilo. Izlijemo smjesu u pleh...


... i pečemo na 200°C, 30-40 minuta.

Kao predjelo preporučujem juhu od rajčica
Dobar tek!

recept je nastao kao moja osobna varijacija ovog (www.coolinarika.com/recept/brzi-burek-sa-sirom) recepta

Nema komentara:

Objavi komentar